Nettkurs – Fagbrev

Teori til fagbrevet i Salgsfaget VG3

Certes tilbyr nå et nettbasert kurs som ivaretar den teoretiske delen av fagbrevet i Salgsfaget. Kurset passer for den som vil styre studieløpet sitt selv - men samtidig ha tilgang til faglærer for spørsmål, kommenterte innsendingsoppgaver og mulighet for å gjennomføre en prøveeksamen. Elevene får tilgang til en egen studiegruppe på Facebook hvor man kan stille spørsmål og ha kontakt med andre elever på samme kurs.

Ønsker du ytterligere informasjon om kurset så kontakt vår faglærer, Svein Olav Tinmannsvik på tlf 917 15 770, eller mail sot@certes.no

Vi tilbyr opplæring som er tilpasset deg!

  • Fleksibel oppstart
  • Bruk den tiden du trenger (eksamen i juni eller desember)
  • Nettskole med individuell veiledning
  • Kurspris 2018 er kr. 9900,-
  • Er du over 25 år og ikke har fullført videregående opplæring, kan du søke fylkeskommunen om voksenrett før oppstart. Er du organisert så finnes det ulike finansieringsordninger og støtte som du kan søke på. Det kan bety gratis opplæring.

Hvorfor fagbrev?

Fagbrevet har som mål å gi deg formell kompetanse innen de fagområdene som du til daglig jobber med. Fagstoffet dekker kravene til yrkesteorien på vei frem til fagbrevet i salgsfaget (VG-3). Med et offentlig godkjent fagbrev vil du være en mer attraktiv arbeidstaker samtidig som du kan påta deg større utfordringer og spennende arbeidsoppgaver. Du vil kunne bli en ressursperson for bedriften, og gjennom økt lønnsomhet skape en trygg arbeidsplass.

 

Faglig innhold:

  • Markedsføring
  • Service og kundebehandling
  • Salg og oppfølging
  • Administrative oppgaver
  • Økonomi og svinn

 

Gjennomføring

Fleksibilitet er et nøkkelord. Du kan starte når du vil, bestemme eget tempo, og du unngår å være bundet til faste tider. Og uansett hvor du befinner deg er det eneste du trenger en datamaskin med tilgang til internett. Du vil få god veiledning gjennom hele kurset og ha mulighet til dialog med faglærer. I tillegg vil du få tilgang til vårt fagforum på Facebook hvor du treffer andre elever og fagpersoner i ditt daglige arbeid med fagbrevet.

Ved hjelp av innsendingsoppgaver vil våre dyktige veiledere gi deg konstruktiv og eksamensrelatert tilbakemelding. Ved fullført kurs er du derfor godt forberedt til å gjennomføre teorieksamen. Eksamen avholdes i juni og desember hvert år.

Kurset gjennomføres i regi av CERTES Norge AS og Sonans Karriere.

 

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med i CERTES Norge AS på tlf 917 15 770 eller send en epost til sot@certes.no