Rådgivere

Terje Stewart Marriott - CEO & Partner i Certes Norge AS

Tlf 900 82 222  terje@certes.no

Arbeider med Ledelse, Organisasjonsutvikling, Sikkerhet, beredskap & krisehåndtering, - og Foredrag/Undervisning

Terje har 20 års års erfaring som leder i Sikkerhet-og servicebransjen, - hvorav 12 år som regionsjef i Securitas AS for virksomhetens aktivitet i Trøndelag & Nord-Norge. Han er utdannet i Forsvaret og er Major i Militærpolitiet. I tillegg til militær lederutdannelse, fagutdanning i ulike politifag, sikkerhet og krisehåndtering, - samt nasjonale- og internasjonale ledertreningsprogram - har han studier i strategi og ledelse ved ”Institutt for økonomi og teknologiledelse” ved NTNU.

Han har jobbet mye med sikkerhetsopplæring og foredragsvirksomhet, - og har skrevet læreverk i sikkerhetsfaget. Videre har han  vært regional representant i ”Næringslivets sikkerhetsråd”, har 12 år som leder av ”Prøvenemnda i sikkerhetsfaget ”i ST Fylkeskommune, tjeneste som Faggruppesjef for Militærpolititjenesten i HV ved ”HVSKS - Heimevernets Skole og Kompetansesenter” og tjenestegjørende i løpende deltidsstilling som Sjef for Militærpolitiet i Trøndelag Heimevernsdistrikt,  Representant i Fylkesberedskapssjefens "Forum for samfunnssikkerhet & beredskap" – samt representant for NHO og leder i HV12s distriktsråd. I tillegg er han formann i Trøndelag Forsvarsforening / NFF. Han er i dag også tilknyttet "Trondheim Conserts" som arrangerer regionens største konserter med ansvar for plan- & ordreverk ifm sikkerhet og beredskapskapsledelse.

 

Inge Knutsen - COO & Partner i Certes Norge AS

Tlf 902 26 929  inge@certes.no

Arbeider med: Administrasjon, Salgsledelse, Markedsføring, Forretningsutvikling og Undervisning.

Inge har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI innen bl. a. Ledelse, jus og markedsføring. I tillegg en rekke teknisk-faglige kurs, lederkurs og salgskurs.

Han har 20 års erfaring som leder på forskjellige nivåer, hvorav ca. 10 år som leder for eget konsulentselskap. I denne perioden har han hovedsakelig jobbet med endringsledelse, markedsutvikling, resultatforbedring, salgsytelser og utvikling av medarbeidere. Kommunikasjon, relasjonsbygging og service er nøkkelordene i Inge sin arbeidshverdag. Inge har også skrevet boken ”LLS - en håndbok innen ledelse, lagarbeid & salg” - og har lang erfaring med oppfølging av personer i og utenfor arbeidslivet i blant annet prosjekt i regi av NAV.

 

Svein Olav Tinmannsvik - Bedriftsutvikler & Faglig leder KompetansePluss og Fagbrev i salgslaget

Tlf 917 15 770  sot@certes.no

Arbeider med: Ledelse og organisasjonsutvikling, Undervisning og Foredrag. Fagansvarlig for næringslivsopplæring "KompetansePluss" og fagopplæring i Salgsfaget.

Svein Olav har utdanning fra Universitetet i Trondheim og Idrettshøgskolen i Oslo. Etter 10 år som lærer i videregående skole var han med på oppstarten og drev to Intersportforretninger. Videre har han 10 år som salgssjef i ”C Tybring-Gjedde AS”. I 1999 ble han ansatt som markedssjef i ”Peterson Emballasje AS” på Ranheim,- for så å ta over som daglig leder for emballasjevirksomheten to år senere.

Da emballasjefabrikken ble slått sammen med bedriftens papirfabrikk i 2012, fikk han ansvaret Petersons totale virksomhet på Ranheim. Dette har gitt han 30 år med totalansvar for ulike virksomheter, og derav bred og sammensatt erfaring med markedsarbeid, resultatfokus og forbedringsarbeid, samt personal- og organisasjonsutvikling. Svein Olav er også sertifisert DiSC-instruktør.

 

Frode Borren - Salgssjef & Bedriftsrådgiver

Tlf 917 26 705  frode@certes.no

Arbeider med: Salg av opplæringsløsninger og rådgivningstjenester. Foredragsholder innenfor ulike tema i varehandelen, service, Office 365, ledelse og rekruttering.

Frode har sin bakgrunn fra varehandelen med ulike roller som eksempelvis butikksjef innenfor dagligvare i COOP og regionssjef hos bokhandlerkjeden ARK. Han har videre drevet egen franchise innenfor bemanning og har det siste året jobbet som salgssjef ved en av de største lokale bemanningsselskapene i regionen, FREMO Bemanning.

 

Tom Pettersen - Regionssjef / Bedriftsrådgiver - Region Sør & Østlandet

Tlf 975 35 900  tom@certes.no

Arbeider med: Daglig ledelse og markedsarbeid, bedriftsrådgivning og foredrag/undervisning.

Tom har sin bakgrunn fra marked, salg og ledelse. Med ulike ledende posisjoner i ulike bransjer som blant hotell, bemanning/rekruttering og sikkerhet så har han en spesielt bred og sammensatt erfaring hvor både strategiarbeid, taktisk og operativ ledelse har vært hans hverdag. Tom har bekledd ulike topplederstillinger innenfor salg, deriblant i flere år vært salgsdirektør i det internasjonale sikkerhetskonsernet Securitas. Han er også sertifisert coach innenfor Humetrica-systemet med analyse og kartlegging som arbeidsfelt.

 

Jan Lysvold - Rådgiver & Regionsleder Nord

Tlf 975 59 548  jan@certes.no

Arbeider med: Foredrag/undervisning, bedrift- og sikkerhetsrådgivning, og markedsarbeid.

Jan har sin bakgrunn som mangeårig leder og avdelingssjef for et av landets største sikkerhetsselskap med ansvar for personal, operasjon og kunder i Lofoten og Vesterålen. Videre har han arbeidet som polititjenestemann i samme region, med Eiendomsdrift og forvaltning hos Norges Byggforskningsinstitutt, som flyekspeditør hos Widerøe og flere andre stillinger tilknyttet sikkerhetsrelatert arbeid.

 

Wenche Myrhaug - Rådgiver & Foredragsholder

Tlf 916 61 598  wenche@certes.no

Arbeider med: Foredrag og undervisning for ulike bransjer.

Wenche har sin utdannelse fra BI innen organisasjonspsykologi og ledelse, samt bedriftsøkonomisk analyse og markedsføringsledelse. Hun har flere års erfaring innen salg og administrasjon, bemanning/rekruttering, - samt eiendomsmegling og boligforvaltning.

 

Ole-Andreas Norum - Senior bedriftsrådgiver & Foredragsholder

Tlf 469 44 303  oan@certes.no

Arbeider med: Ledelse, Salgsledelse, Økonomi og Undervisning. Kursansvarlig for Samferdsel.

Ole-Andreas har sin utdannelse fra IFM, NTNU og NHH innen økonomi, finans, markedsføring, salg og ledelse. Han har mer enn 30 års erfaring innen ledelse, markedsføring, kundebehandling og salg, bl.a fra bank, forsikring og finans hvor han har vært selger, fagansvarlig, regionleder, salgssjef, daglig leder, eier og gründer.

Han har lang erfaring med forhandling, etablering og vedlikehold av komplekse løsninger innenfor næringsliv, forsikring og finans.

 

Rune Samstad Gerhardsen - Rådgiver & Foredragsholder

Tlf 932 28 508  rune@certes.no

Arbeider med: Undervisning og foredrag for varehandelen.

Rune har sin utdannelse fra Varehandelshøgskolen innen ledelse, økonomi, butikkorganisasjon og markedsføring. Han har 13 års erfaring som leder og kjøpmann/Franchisetaker i REMA 1000.  Rune har vært styreleder i kjøpesenter, - og har jobberfaring innen eiendomsmegling og har i de senere år jobbet i rekruttering / bemanningsbransjen.

 

Einar Formo - Rådgiver & Foredragsholder Nordland

Tlf 986 67 841  einar@certes.no

Arbeider med: Foredrag og undervisning for ulike bransjer.

Einar har militær befalsutdanning ved BSIT, økonomisk-administrativ utdanning og har jobbet med ledelse, salg og salgsledelse siden 1990. Han har erfaring fra bl.a. Posten Norge, Braathens SAFE og American Express. Einar er også gründer av egen bedrift og holder en rekke foredrag i inn- og utland. Videre så har han mye erfaring som lærer med undervisning i skoleverket.

 

Synnøve Aukan - Rådgiver & Foredragsholder

sa@certes.no

Arbeider med: Foredrag og undervisning for ulike bransjer.

Synnøve har sin utdannelse fra universitetet i Tromsø innen business administrasjon. Hun har lang erfaring innen ledelse, coaching, undervisning og veiledning. Synnøve bidrar med sin kompetanse som foredragsholder på våre ulike kurs og ledertreningsprogram.

 

Roger Harli - Rådgiver & Øvingskoordinator beredskap

Tlf 924 94 777  roger@certes.no

Arbeider med: Beredskapstrening

Roger har utdannelse innen helse og idrett, er utdannet barnevernspedagog og har en mastergrad i barn- og unges psykiske helse. Han har jobbet innen barnevern, psykiatri og rus, – og har siden 2002 jobbet som leder i spesialisthelsetjenesten. Han er også utdannet diplomtrener av Olympiatoppen og har trent klubblag i eliteserien i ishockey i Norge i 14 sesonger og flere aldersbestemte landslag.

Roger er tilknyttet Forsvaret som offiser i Militærpolitiet hvor han jobber med utdanning og øvingskoordinering. I tillegg jobber han med beredskapstrening og øvelser for helsevesenet.