Rådgivere

Terje Stewart Marriott - Daglig leder & Partner i Certes Norge AS

Arbeider med Ledelse, Organisasjonsutvikling, Sikkerhet, beredskap & krisehåndtering, - og Foredrag/Undervisning

Tlf 900 82 222   terje@certes.no

Terje har 20 års års erfaring som leder i Sikkerhet-og servicebransjen, - hvorav 12 år som regionsjef i Securitas AS for virksomhetens aktivitet i Trøndelag & Nord-Norge. Han er utdannet i Forsvaret og er Major i Militærpolitiet. I tillegg til militær lederutdannelse, fagutdanning i ulike politifag, sikkerhet og krisehåndtering, - samt nasjonale- og internasjonale ledertreningsprogram - har han studier i strategi og ledelse ved ”Institutt for økonomi og teknologiledelse” ved NTNU.

Han har jobbet mye med sikkerhetsopplæring og foredragsvirksomhet, - og har skrevet læreverk i sikkerhetsfaget. Videre har han  vært regional representant i ”Næringslivets sikkerhetsråd”, har 12 år som leder av ”Prøvenemnda i sikkerhetsfaget ”i ST Fylkeskommune, tjeneste som Faggruppesjef for Militærpolititjenesten i HV ved ”HVSKS - Heimevernets Skole og Kompetansesenter” og tjenestegjørende i løpende deltidsstilling som Sjef for Militærpolitiet i Trøndelag Heimevernsdistrikt,  Representant i Fylkesberedskapssjefens "Forum for samfunnssikkerhet & beredskap" – samt representant for NHO og leder i HV12s distriktsråd. I tillegg er han formann i Trøndelag Forsvarsforening / NFF. Han er i dag også tilknyttet "Trondheim Conserts" som arrangerer regionens største konserter med ansvar for plan- & ordreverk ifm sikkerhet og beredskapskapsledelse.

 

Inge Knutsen - Administrasjon/Markedssjef & Partner i Certes Norge AS

Arbeider med: Administrasjon, Salgsledelse, Markedsføring, Forretningsutvikling og Undervisning.

Tlf 902 26 929  inge@certes.no

Inge har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI innen bl. a. Ledelse, jus og markedsføring. I tillegg en rekke teknisk-faglige kurs, lederkurs og salgskurs.

Han har 20 års erfaring som leder på forskjellige nivåer, hvorav ca. 10 år som leder for eget konsulentselskap. I denne perioden har han hovedsakelig jobbet med endringsledelse, markedsutvikling, resultatforbedring, salgsytelser og utvikling av medarbeidere. Kommunikasjon, relasjonsbygging og service er nøkkelordene i Inge sin arbeidshverdag. Inge har også skrevet boken ”LLS - en håndbok innen ledelse, lagarbeid & salg” - og har lang erfaring med oppfølging av personer i og utenfor arbeidslivet i blant annet prosjekt i regi av NAV.

 

Svein Olav Tinmannsvik - Bedriftsutvikler & Faglig leder KompetansePluss og Fagbrev i salgslaget

Arbeider med: Ledelse og organisasjonsutvikling, Undervisning og Foredrag. Fagansvarlig for næringslivsopplæring "KompetansePluss" og fagopplæring i Salgsfaget.

Tlf 917 15 770  sot@certes.no

Svein Olav har utdanning fra Universitetet i Trondheim og Idrettshøgskolen i Oslo. Etter 10 år som lærer i videregående skole var han med på oppstarten og drev to Intersportforretninger. Videre har han 10 år som salgssjef i ”C Tybring-Gjedde AS”. I 1999 ble han ansatt som markedssjef i ”Peterson Emballasje AS” på Ranheim,- for så å ta over som daglig leder for emballasjevirksomheten to år senere.

Da emballasjefabrikken ble slått sammen med bedriftens papirfabrikk i 2012, fikk han ansvaret Petersons totale virksomhet på Ranheim. Dette har gitt han 30 år med totalansvar for ulike virksomheter, og derav bred og sammensatt erfaring med markedsarbeid, resultatfokus og forbedringsarbeid, samt personal- og organisasjonsutvikling. Svein Olav er også sertifisert DiSC-instruktør.

 

Frode Borren - Salgssjef & Bedriftsrådgiver

Arbeider med: Salg av opplæringsløsninger og rådgivningstjenester. Foredragsholder innenfor ulike tema i varehandelen, service, Office 365, ledelse og rekruttering.

Tlf 917 26 705  frode@certes.no

Frode har sin bakgrunn fra varehandelen med ulike roller som eksempelvis butikksjef innenfor dagligvare i COOP og regionssjef hos bokhandlerkjeden ARK. Han har videre drevet egen franchise innenfor bemanning og har det siste året jobbet som salgssjef ved en av de største lokale bemanningsselskapene i regionen, FREMO Bemanning.

 

Tom Pettersen - Regionssjef / Bedriftsrådgiver - Region Sør & Østlandet

Arbeider med: Daglig ledelse og markedsarbeid, bedriftsrådgivning og foredrag/undervisning.

Tlf 975 35 900  tom@certes.no

Tom har sin bakgrunn fra marked, salg og ledelse. Med ulike ledende posisjoner i ulike bransjer som blant hotell, bemanning/rekruttering og sikkerhet så har han en spesielt bred og sammensatt erfaring hvor både strategiarbeid, taktisk og operativ ledelse har vært hans hverdag. Tom har bekledd ulike topplederstillinger innenfor salg, deriblant i flere år vært salgsdirektør i det internasjonale sikkerhetskonsernet Securitas. Han er også sertifisert coach innenfor Humetrica-systemet med analyse og kartlegging som arbeidsfelt.

 

Wenche Myrhaug - Rådgiver & Foredragsholder

Arbeider med: Foredrag og undervisning for ulike bransjer.

Tlf 91661598  wenche@certes.no

Wenche har sin utdannelse fra BI innen organisasjonspsykologi og ledelse, samt bedriftsøkonomisk analyse og markedsføringsledelse. Hun har flere års erfaring innen salg og administrasjon, bemanning/rekruttering, - samt eiendomsmegling og boligforvaltning.

 

Ole-Andreas Norum - Senior bedriftsrådgiver & Foredragsholder

Arbeider med: Ledelse, Salgsledelse, Økonomi og Undervisning. Kursansvarlig for Samferdsel.

Tlf 469 44 303 oan@certes.no

Ole-Andreas har sin utdannelse fra IFM, NTNU og NHH innen økonomi, finans, markedsføring, salg og ledelse. Han har mer enn 30 års erfaring innen ledelse, markedsføring, kundebehandling og salg, bl.a fra bank, forsikring og finans hvor han har vært selger, fagansvarlig, regionleder, salgssjef, daglig leder, eier og gründer.

Han har lang erfaring med forhandling, etablering og vedlikehold av komplekse løsninger innenfor næringsliv, forsikring og finans.

 

Rune Samstad Gerhardsen - Rådgiver & Foredragsholder

Arbeider med: Undervisning og foredrag for varehandelen.

Tlf 932 28 508  rune@certes.no

Rune har sin utdannelse fra Varehandelshøgskolen innen ledelse, økonomi, butikkorganisasjon og markedsføring. Han har 13 års erfaring som leder og kjøpmann/Franchisetaker i REMA 1000.  Rune har vært styreleder i kjøpesenter, - og har jobberfaring innen eiendomsmegling og har i de senere år jobbet i rekruttering / bemanningsbransjen.

På fritiden har han verv og funksjoner innen idrett.

 

Einar Formo - Rådgiver & Foredragsholder Nordland

Arbeider med: Foredrag og undervisning for ulike bransjer.

Tlf 986 67 841 einar@certes.no

Einar har militær befalsutdanning ved BSIT, økonomisk-administrativ utdanning og har jobbet med ledelse, salg og salgsledelse siden 1990. Han har erfaring fra bl.a. Posten Norge, Braathens SAFE og American Express. Einar er også gründer av egen bedrift og holder en rekke foredrag i inn- og utland. Videre så har han mye erfaring som lærer med undervisning i skoleverket.

 

Synnøve Aukan - Rådgiver & Foredragsholder

Arbeider med: Foredrag og undervisning for ulike bransjer.

sa@certes.no

Synnøve har sin utdannelse fra universitetet i Tromsø innen business administrasjon. Hun har lang erfaring innen ledelse, coaching, undervisning og veiledning. Synnøve bidrar med sin kompetanse som foredragsholder på våre ulike kurs og ledertreningsprogram.

 

Roger Harli - Rådgiver & Øvingskoordinator beredskap

Arbeider med: Beredskapstrening

Tlf 924 94 777  roger@certes.no

Roger har utdannelse innen helse og idrett, er utdannet barnevernspedagog og har en mastergrad i barn- og unges psykiske helse. Han har jobbet innen barnevern, psykiatri og rus, – og har siden 2002 jobbet som leder i spesialisthelsetjenesten. Han er også utdannet diplomtrener av Olympiatoppen og har trent klubblag i eliteserien i ishockey i Norge i 14 sesonger og flere aldersbestemte landslag.

Roger er tilknyttet Forsvaret som offiser i Militærpolitiet hvor han jobber med utdanning og øvingskoordinering. I tillegg jobber han med beredskapstrening og øvelser for helsevesenet.