Rådgivere

Terje Stewart Marriott - Daglig leder & Partner

Arbeider med Ledelse, Organisasjonsutvikling, Sikkerhet, beredskap & krisehåndtering, - og Foredrag/Undervisning

Tlf 900 82 222   terje@certes.no

Terje har 20 års års erfaring som leder i Sikkerhet-og servicebransjen, - hvorav 12 år som regionsjef i Securitas AS for virksomhetens aktivitet i Trøndelag & Nord-Norge. Han er utdannet i Forsvaret og er Major i Militærpolitiet. I tillegg til militær lederutdannelse, fagutdanning i ulike politifag, sikkerhet og krisehåndtering, - samt nasjonale- og internasjonale ledertreningsprogram - har han studier i strategi og ledelse ved ”Institutt for økonomi og teknologiledelse” ved NTNU.

Han har jobbet mye med sikkerhetsopplæring og foredragsvirksomhet, - og har skrevet læreverk i sikkerhetsfaget. Videre har han  vært regional representant i ”Næringslivets sikkerhetsråd”, har 12 år som leder av ”Prøvenemnda i sikkerhetsfaget ”i ST Fylkeskommune, tjeneste som Faggruppesjef for Militærpolititjenesten i HV ved ”HVSKS - Heimevernets Skole og Kompetansesenter”, Representant i Fylkesberedskapssjefens "Forum for samfunnssikkerhet & beredskap" – samt representant for NHO og leder i HV12s distriktsråd. I tillegg er han formann i Trøndelag Forsvarsforening / NFF. Han er i dag også tilknyttet "Trondheim Conserts" som arrangerer regionens største konserter med ansvar for plan- & ordreverk, instrukser og tiltakskort ifm sikkerhet og beredskapskapsledelse.

 

Inge Knutsen - Markedssjef & Partner

Arbeider med: Salgsledelse, Markedsføring, Forretningsutvikling og Undervisning,

Tlf 902 26 929  inge@certes.no

Inge har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI innen bl. a. Ledelse, jus og markedsføring. I tillegg en rekke teknisk-faglige kurs, lederkurs og salgskurs.

Han har 20 års erfaring som leder på forskjellige nivåer, hvorav ca. 10 år som leder for eget konsulentselskap. I denne perioden har han hovedsakelig jobbet med endringsledelse, markedsutvikling, resultatforbedring, salgsytelser og utvikling av medarbeidere. Kommunikasjon, relasjonsbygging og service er nøkkelordene i Inge sin arbeidshverdag. Inge har også skrevet boken ”LLS - en håndbok innen ledelse, lagarbeid & salg” - og har lang erfaring med oppfølging av personer i og utenfor arbeidslivet i blant annet prosjekt i regi av NAV.

 

Svein Olav Tinmannsvik - Bedriftsutvikler & Faglig leder Kompetanse+

Arbeider med: Ledelse og organisasjonsutvikling, Undervisning og Foredrag. Fagansvarlig for næringslivsopplæring "Kompetanse +"

Tlf 917 15 770  sot@certes.no

Svein Olav har utdanning fra Universitetet i Trondheim og Idrettshøgskolen i Oslo. Etter 10 år som lærer i videregående skole var han med på oppstarten og drev to Intersportforretninger. Videre har han 10 år som salgssjef i ”C Tybring-Gjedde AS”. I 1999 ble han ansatt som markedssjef i ”Peterson Emballasje AS” på Ranheim,- for så å ta over som daglig leder for emballasjevirksomheten to år senere.

Da emballasjefabrikken ble slått sammen med bedriftens papirfabrikk i 2012, fikk han ansvaret Petersons totale virksomhet på Ranheim. Dette har gitt han 30 år med totalansvar for ulike virksomheter, og derav bred og sammensatt erfaring med markedsarbeid, resultatfokus og forbedringsarbeid, samt personal- og organisasjonsutvikling. Svein Olav er også sertifisert DiSC-instruktør.

 

Eirik Skar Aasen - Rådgiver - Sikkerhet/service & Foredragsholder

Arbeider med: Foredrag, undervisning og sikkerhetsopplæring for ulike bransjer.

Tlf 916 60 595 esa@certes.no

Eirik har sin bakgrunn fra varehandelen og sikkerhetsbransjen - og har sin utdannelse fra Varehandelens høyskole. Han har jobbet med salg i butikk, butikkdrift og administrasjon, og som mangeårig konsulent og instruktør i sikkerhetsbransjen. Han har vært opplæringsansvarlig i Securitas AS for kurs tilknyttet flyplassikkerhet i Trøndelag og Nord-Norge, - samt arbeidet mye med arbeidslivsrelaterte NAV-kurs gjennom Euroskolen.

Eirik er en av våre mest erfarne instruktører og gjennomfører ulike sikkerhets- og servicekurs for flere bransjer - herunder kommunikasjon- og konflikttaklingskurs.

 

Lars Trælvik - Bedriftsutvikler - Region Oslo & Østlandet

Arbeider med: Ledelse, Økonomi, Foredrag/undervisning

Tlf 908 60 204  lars@certes.no

Lars har sin utdannelse fra BI innen økonomi, ledelse og markedsføring, - og har tidligere bl.a jobbet som økonimisjef, divisjonsjef og internasjonal direktør for forretningutvikling i Securitas-konsernet. Han har hatt stillinger som daglig leder også i andre selskap, - og har mer enn 30 års erfaring som leder både nasjonalt og internasjonalt. Det meste av tiden i servicenæringen. Hans positive engasjement har gitt gode resultater både i næringslivet og i ulike lederverv innen idretten.

 

Ole-Andreas Norum - Rådgiver & Foredragsholder

Arbeider med: Ledelse, Salgsledelse, Økonomi og Undervisning. Kursansvarlig for Samferdsel.

Tlf 469 44 303 oan@certes.no

Ole-Andreas har sin utdannelse fra IFM, NTNU og NHH innen økonomi, finans, markedsføring, salg og ledelse. Han har mer enn 30 års erfaring innen ledelse, markedsføring, kundebehandling og salg, bl.a fra bank, forsikring og finans hvor han har vært selger, fagansvarlig, regionleder, salgssjef, daglig leder, eier og gründer.

Han har lang erfaring med forhandling, etablering og vedlikehold av komplekse løsninger innenfor næringsliv, forsikring og finans.

 

Rune Samstad Gerhardsen - Rådgiver & Foredragsholder

Arbeider med: Undervisning og foredrag for varehandelen.

Tlf 932 28 508  rune@certes.no

Rune har sin utdannelse fra Varehandelshøgskolen innen ledelse, økonomi, butikkorganisasjon og markedsføring. Han har 13 års erfaring som leder og kjøpmann/Franchisetaker i REMA 1000.  Rune har vært styreleder i kjøpesenter, - og har jobberfaring innen eiendomsmegling og har i de senere år jobbet i rekruttering / bemanningsbransjen.

På fritiden har han verv og funksjoner innen idrett.

 

Einar Formo - Rådgiver & Foredragsholder Nordland

Arbeider med: Foredrag og undervisning for ulike bransjer.

Tlf 986 67 841 einar@certes.no

Einar har militær befalsutdanning ved BSIT, økonomisk-administrativ utdanning og har jobbet med ledelse, salg og salgsledelse siden 1990. Han har erfaring fra bl.a. Posten Norge, Braathens SAFE og American Express. Einar er også gründer av egen bedrift og holder en rekke foredrag i inn- og utland. Videre så har han mye erfaring som lærer med undervisning i skoleverket.

 

Synnøve Aukan - Rådgiver & Foredragsholder

Arbeider med: Foredrag og undervisning for ulike bransjer.

sa@certes.no

Synnøve har sin utdannelse fra universitetet i Tromsø innen business administrasjon. Hun har lang erfaring innen ledelse, coaching, undervisning og veiledning. Synnøve bidrar med sin kompetanse som foredragsholder på våre ulike kurs og ledertreningsprogram.

 

 

Roger Harli - Rådgiver & Øvingskoordinator beredskap

Jobber med: Beredskapstrening

Tlf 924 94 777 roger@certes.no

Roger har utdannelse innen helse og idrett, er utdannet barnevernspedagog og har en mastergrad i barn- og unges psykiske helse. Han har jobbet innen barnevern, psykiatri og rus, – og har siden 2002 jobbet som leder i spesialisthelsetjenesten. Han er også utdannet diplomtrener av Olympiatoppen og har trent klubblag i eliteserien i ishockey i Norge i 14 sesonger og flere aldersbestemte landslag.

Roger er tilknyttet Forsvaret som offiser i Militærpolitiet hvor han jobber med utdanning og øvingskoordinering. I tillegg jobber han med beredskapstrening og øvelser for helsevesenet.