Rådgivere

Terje Stewart Marriott

Tlf 900 82 222  terje@certes.no

Arbeider med: Ledelse, Organisasjonsutvikling, Sikkerhet, beredskap & krisehåndtering, - og foredrag/undervisning innenfor fagkretsen.

Terje har 30 års års erfaring som leder på ulike nivå i privat og offentlig virksomhet, - hvorav 12 år som regionsjef i Sikkerhet- og servicebransjen som regionsjef i  Securitas AS. Han er utdannet i Forsvaret og er Major i Militærpolitiet. I tillegg til militær lederutdannelse, har han utdanning i ulike sikkerhetsrelatert fag, beredskap og krisehåndtering, - samt nasjonale- og internasjonale ledertreningsprogram - videre har han studier i strategi og ledelse ved ”Institutt for økonomi og teknologiledelse” ved NTNU.

Han har jobbet mye med sikkerhetsopplæring og foredragsvirksomhet, - og har skrevet læreverk i sikkerhetsfaget. Som en del av sitt virke har han også arbeidet mye med ettervern og etablering av kollegastøtteordninger - og har utdannelse som RITS-kandidat gjennom SOSCON. Videre har han  vært regional representant i ”Næringslivets sikkerhetsråd”, har 12 år som leder av ”Prøvenemnda i sikkerhetsfaget ”i ST Fylkeskommune, tjeneste som Faggruppesjef for Militærpolititjenesten  ved ”HVSKS - Heimevernets Skole og Kompetansesenter” og tjenestegjørende i løpende deltidsstilling som Sjef for Militærpolitiet i Trøndelag Heimevernsdistrikt,  Representant i Fylkesberedskapssjefens "Forum for samfunnssikkerhet & beredskap" – samt representant for NHO og leder i HV12s distriktsråd. I tillegg er han formann i Trøndelag Forsvarsforening / NFF. Han er i dag også tilknyttet "Trondheim Stage" som arrangerer regionens største konserter med ansvar for plan- & ordreverk ifm sikkerhet og beredskapskapsledelse, sikkerhetssjef for Håndball EM i 2020 - samt sikkerhet/beredskapssjef i Trondheim Spektrum.

Inge Knutsen

Tlf 902 26 929  inge@certes.no

Arbeider med: Administrasjon, Salgsledelse, Markedsføring, Forretningsutvikling og Undervisning.

Inge har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI innen bl. a. Ledelse, jus og markedsføring. I tillegg en rekke teknisk-faglige kurs, lederkurs og salgskurs.

Han har 20 års erfaring som leder på forskjellige nivåer, hvorav ca. 10 år som leder for eget konsulentselskap. I denne perioden har han hovedsakelig jobbet med endringsledelse, markedsutvikling, resultatforbedring, salgsytelser og utvikling av medarbeidere. Kommunikasjon, relasjonsbygging og service er nøkkelordene i Inge sin arbeidshverdag. Inge har også skrevet boken ”LLS - en håndbok innen ledelse, lagarbeid & salg” - og har lang erfaring med oppfølging av personer i og utenfor arbeidslivet i blant annet prosjekt i regi av NAV.

Rune Nilssen - Seniorrådgiver - Sikkerhet

Tlf 407 28 478 rn@certes.no

Arbeider med: Sikkerhetsopplæring - Trusselhåndtering og konfliktløsning.

Rune har sin bakgrunn fra sikkerhetsbransjen med bred tjenestebakgrunn operativt og administrativt med blant undervisning hos både Securitas og NOKAS. Videre er han en merittert utøver og instruktør innenfor kampsport og har igjennom dette drevet trening og utdanning av både sikkerhetsselskap, Forsvaret og Politiet. Likeledes har han arbeidet mye med ulike problemstillinger tilknyttet sikkerhet i både private og offentlige virksomheter.

Tom Pettersen - Regionssjef / Bedriftsrådgiver - Region Sør & Østlandet

Tlf 975 35 900  tom@certes.no

Arbeider med: Daglig ledelse og markedsarbeid, bedriftsrådgivning og foredrag/undervisning.

Tom har sin bakgrunn fra marked, salg og ledelse. Med ulike ledende posisjoner i ulike bransjer som blant hotell, bemanning/rekruttering og sikkerhet så har han en spesielt bred og sammensatt erfaring hvor både strategiarbeid, taktisk og operativ ledelse har vært hans hverdag. Tom har bekledd ulike topplederstillinger innenfor salg, deriblant i flere år vært salgsdirektør i det internasjonale sikkerhetskonsernet Securitas. Han er også sertifisert coach innenfor Humetrica-systemet med analyse og kartlegging som arbeidsfelt.

.

Roger Harli - Rådgiver & Øvingskoordinator beredskap

Tlf 924 94 777  roger@certes.no

Arbeider med: Beredskapstrening

Roger har utdannelse innen helse og idrett, er utdannet barnevernspedagog og har en mastergrad i barn- og unges psykiske helse. Han har jobbet innen barnevern, psykiatri og rus, – og har siden 2002 jobbet som leder i spesialisthelsetjenesten. Han er også utdannet diplomtrener av Olympiatoppen og har trent klubblag i eliteserien i ishockey i Norge i 14 sesonger og flere aldersbestemte landslag.

Roger er tilknyttet Forsvaret som offiser i Militærpolitiet hvor han jobber med utdanning og øvingskoordinering. I tillegg jobber han med beredskapstrening og øvelser for helsevesenet.

.